usluge kupoprodaje nekretnina vitez

Kupovina nekretnine

Kupnjom nekretnina preko naše Agencije se ne povećavaju Vaši troškovi. Kupoprodaja stana ili kuće za većinu nas predstavlja jedan o najvećih ekonomskih poduhvata u životu.

Kada koristite Transfer dom kao posrednika, možete biti sigurni da će se cijeli proces odvijati po zakonom propisanim pravilima, što daje punu sigurnost kupcu.

Kod Agencije možete izvršiti uvid u dokumenta o vlasništvu nad nekretninom, možete direktno dogovarati oko cijene s vlasnikom nekretnine ili uz posredovanje Agencije.

Na osnovu punomoći, Agencija vrši dodatne usluge:

  • provjera stanja dosadašnjih obveza za korištenje nekretnine, kao i upoznavanje s ispravnošću dokumenata o vlasništvu,

  • poreznoj upravi podnosi ugovore za razrez poreza,

  • podnosi prijedlog za uknjižbu prava vlasništva Zemljišno knjižnom uredu i Katastru,

  • prijenos režija o korištenju nekretnine s prodavca na kupca,

  • pronalaženje nekretnine za kupca, a koja se ne nalazi u ponudi Agencije.

Prodaja nekretnine

Prodaja nekretnina na području Bosne i Hercegovine u konstantnom je porastu i zahtijeva dobro poznavanje tržišta kako bi mogli stručno procijeniti vrijednost i u konačnici pronaći kupca za Vašu nekretninu.

Prodaja kuća, prodaja stanova, prodaja poslovnih prostora, prodaja zemljišta, vikendica samo su dio usluga Transfer Dom-a.

Posredovanje pri prodaji nekretnina naša je specijalnost i mi ćemo učiniti sve kako bi Vi dobili najbolje informacije i usluge prilikom prodaje nekretnine te u konačnici potpisali kupoprodajni ugovor.

Svojim klijentima osiguravamo savjetovanje i informiranje oko pripreme same nekretnine za prodaju, pripreme dokumentacije za nekretnine, te stojimo na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice.
Svaka prodaja kuća, prodaja stanova, prodaja poslovnih prostora ili prodaja zemljišta najsigurnija je i najbrža uz posredovanje i pomoć Agencije za nekretnine Transfer Dom.

Sigurni smo da Vam možemo ponuditi pravilno i kvalitetno zastupanje u prodaji Vaše nekretnine.

Zakup nekretnine

Ako još uvijek nemate riješeno stambeno pitanje, mladi ste bračni par, prezauzeti ste drugim problemima i obvezama.. Agencija za nekretnine Transfer Dom Vam nudi rješenje kako da na najbrži i najlakši način dođete do stana, poslovnog prostora, garaže, sobe i svih ostalih vrsta nekretnina za zakup.

Iznajmljivanje nekretnina ili zakup nekretnina vrlo je zahtijevan proces koji od Vas traži pozornost, posvećenost i vrijeme. Najam stanova, najam kuća, najam ili zakup poslovnih prostora ili bilo kojih drugih nekretnina najsigurnije je obavljati preko licenciranog i iskusnog posrednika.

Naš zadatak je spojiti one koji nude nekretnine za najam (zakupodavci) s onima koji ih potražuju (zakupci). Preporučujemo sklapanje Ugovora o posredovanju pri traženju nekretnine za unajmljivanje, u tom slučaju mi bi za Vas tražili određenu nekretninu koja bi odgovarala Vašim željama, zahtjevima i potrebama.